Udstilling: Danske landskaber – Københavns Universitet

Fremtidens landskaber > Nyheder > Udstilling: Danske lan...

12. juli 2018

Udstilling: Danske landskaber

Øhavsmuseet, Faaborg

I perioden 2. juni - 21. oktober 2018 sætter Øhavsmusset i Faaborg fokus på de danske landskabskaber. I særudstillingen Fortidens og Fremtidens Landskaber kan du følge landskabets udvikling: fra de store omvæltninger i forbindelse med landboreformerne og helt ind i fremtiden. Hvad og hvem skaber forandringerne i landskabet? Hvem bestemte over hjulmageren fra Knagelbjergskoven og hvem bestemmer over landskabet i dag og i fremtiden? Hvordan vil du gerne bruge landskabet? Og hvordan kan du selv være med til at forandre landskabet?

Åbningstider:
2. juni – 21. oktober 2018 åben alle weekender kl. 11-15
Juli og efterårsferie (13. – 21. oktober) åben alle dage kl. 11-15
Gratis adgang.
Adresse: Øhavsmuseet, Banegårdspladsen 2, 5600 Faaborg
Yderligere informaion om Øhavsmuseet: https://ohavsmuseet.dk/

Podcast: Drag med ud i de danske landskaber hvor du kan finde fortidens sport og opsnuse tegn på fremtiden. Hør de fire podcasts, der er en del af udstillingen.

Torsdag 31. maj 2018 åbnede vi udstillingen med en velbesøgt åbningskonference. Se program og præsentationer fra konferencen her: konference 31. maj

Udstilling og konference er blevet til i samarbejde mellem Øhavsmuseet Faaborg, Collective Impact og Institut of Geovidenskab og Naturforvaltning.
Både konference og udstilling er støttet af Realdania, Nordea-fonden, Udlodningsmidler til friluftsliv, 15. Juni Fonden og Collective Impact – Det åbne land som dobbelt ressource.