Kulturen i fremtidens landskaber – Københavns Universitet

Fremtidens landskaber > Nyheder > Kulturen i fremtidens ...

14. august 2017

Kulturen i fremtidens landskaber

Kulturmødet Mors fredag 25. august 2017
Oplæg og paneldiskussion  

Kulturmødet er Danmarks midtpunkt, når det kommer til at diskutere kunst og kultur. Kulturmødet finder sted i Nykøbing Mors 24.-26. aug. 2017. Forskere fra Fremtidens Landskaber deltager med oplæg og paneldiskussion på Kulturmødet.  

Kulturen i fremtidens landskaber
Vore landskaber er kulturlandskaber - gennem tusinder af år påvirket af mennesker. Oven på naturgrundlaget findes lag på lag af kulturelementer. En anden dimension i landskabet er kunsten, land art som ramme om billedhuggeri og andre installationer. Hvor er mulighederne og begrænsningerne her? Hvordan italesættes landskabet og landskabsværdierne, og hvilken rolle spiller kunst og kultur i vores opfattelse og oplevelse af landskabet?
Moderator: Lone S. Kristensen, lektor Københavns Universitet
I panelet: Steen Folmer, arkitekt; Johs. Nørregård Frandsen, professor og leder af H.C. Andersen Centret Syddansk Universitet; Gary Keyes, arkæolog Ørslev Kloster; Per Grau Møller, lektor og leder af Kartografisk Dokumentationscenter Syddansk Universitet; Jørgen Primdahl, professor og leder af Fremtidens Landskaber Københavns Universitet.

Tid:  fredag 25. august 2017 kl. 14.30-16.15
Sted: Kunstbygningen Holmen, Nykøbing Mors

Læs mere om Kulturmødet Mors: http://kulturmoedet.dk/
Program for Kulturmødet Mors 2017