Konference og åbning af udstilling – Københavns Universitet

Fremtidens landskaber > Nyheder > Konference og åbning a...

20. april 2018

Konference og åbning af udstilling

Danske landskaber mellem fortid og fremtid

Torsdag 31. maj 2018, Faaborg

Konference Vi står foran en række valg, der er afgørende for, hvordan vi bringer de danske landskaber ind i fremtiden. Konferencen inviterer til debat og oplæg om fremtidens landskaber og drager perspektiver og paralleller til fortidens store landskabsforandringer. Konferencen henvender sig til alle, der er optaget af land­skabets fortid og fremtid.

Udstilling I forbindelse med konferencen åbnes udstillingen om danske landskaber mellem fortid og fremtid. Udstillingen sætter fokus på landskabets udvikling og hvordan menneskelige beslutninger påvirker og former landskabet – både før, nu og i fremtiden. Udstillingen kan ses på Øhavsmuseet Faaborg i perioden 31. maj – 21. oktober 2018. I 2019 og 2020 kommer udstillingen på ’tour’ rundt i Danmark.

Program til konferencen Danske landskaber mellem fortid og fremtid

Tid: 31. maj 2018 kl. 9.00-17.00
Sted: Helios Teatret, Banegårdspladsen 7, 5600 Faaborg
Pris: 450 kr. eksl. moms
Tilmelding: Klik her
Tilmeldingsfrist: 18. maj 2018 - bemærk NY DATO

Arrangør Konferencen og udstillingen arrangeres i samarbejde mellem Øhavs­museet Faaborg og Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet.

Støttet af Realdania, Nordea-fonden, Udlodningsmidler til friluftsliv, 15. Juni Fon­den og Collective Impact.