Foredrag: Danske Landskaber mellem fortid og fremtid – Københavns Universitet

03. september 2018

Foredrag: Danske Landskaber mellem fortid og fremtid

26. september 2018, Faaborg

Kom til foredag og rundvisning i udstillingen ved Tissel Lund-Jacobsen, museumsinspektør Øhavsmuseet, Faaborg

I særudstillingen 'Fortidens og Fremtidens Landskaber' kan du følge landskabets udvikling: Fra de store omvæltninger i forbindelse med landboreformerne og helt ind i fremtiden. Hvem bestemte over hjulmageren fra Knagelbjergskoven og hvem bestemmer over landskabet i dag og i fremtiden?

Sted: Øhavsmuseet, Banegårdspladsen 2, Faaborg
Tid: 26. september kl. 19.00 - 21.00
Pris: 50 kr.

Øhavsmuseet Faaborg træder med særudstillingen ”Danske Landskaber mellem fortid og fremtid” ud af et museums traditionelle virkeområde; fortiden og tager nutidens og fremtidens landskab med i formidlingsområdet. I forlængelse af samarbejdet med Københavns Universitet arrangerer museet denne sommer og efterår ture til steder, som har bemærkelsesværdige visioner for det lokale landskabs nutid og fremtid.

Udstillingen er skabt i samarbejde mellem Øhavsmuseet Faaborg, Collective Impact og Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet.

Udstilling og aktiviteter er støttet af Realdania, Nordea-fonden, Udlodningsmidler til friluftsliv, 15. Juni Fonden og Collective Impact – Det åbne land som dobbelt ressource.

For yderligere information kontakt Tissel Lund-Jacobsen mail: tlj @ohavsmuseet.dk eller tlf: 20 75 29 39