Danske landskaber mellem fortid og fremtid – Københavns Universitet

Fremtidens landskaber > Nyheder > Danske landskaber mell...

22. februar 2018

Danske landskaber mellem fortid og fremtid

Konference og åbning af udstilling

Torsdag 31. maj 2018, Faaborg

Konference Vi står foran en række valg, der er afgørende for, hvordan vi bringer de danske landskaber ind i fremtiden. Konferencen inviterer til debat og oplæg om fremtidens landskaber og drager perspektiver og paralleller til fortidens store landskabsforandringer. Konferencen henvender sig til alle, der er optaget af land­skabets fortid og fremtid.

Udstilling I forbindelse med konferencen åbnes udstillingen om danske landskaber mellem fortid og fremtid. Udstillingen sætter fokus på landskabets udvikling og hvordan menneskelige beslutninger påvirker og former landskabet – både før, nu og i fremtiden. Udstillingen kan ses på Øhavsmuseet Faaborg i perioden 31. maj – 21. oktober 2018. I 2019 og 2020 kommer udstillingen på ’tour’ rundt i Danmark.

Arrangør Konferencen og udstillingen arrangeres i samarbejde mellem Øhavs­museet Faaborg og Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet.

Støttet af Realdania, Nordea-fonden, Udlodningsmidler til friluftsliv, 15. Juni Fon­den og Collective Impact.

Se invitation til konferencen og åbning af udstilling 31. maj 2018

Program, tilmelding og yderligere information kommer i foråret 2018