Arrangement: Høstpausen – Københavns Universitet

23. august 2018

Arrangement: Høstpausen

23. august 2018, Faaborg

Vær med til høsten og ikke mindst høstpausen, hvor museumsinspektør Tissel Lund-Jacobsen fra Øhavsmuseet Faaborg fortæller om høstens vigtighed og sociale funktion i fortid, nutid og fremtid. Det foregår på Kaleko Mølle, Faaborg. Du skal påregne mild fysisk aktivitet, men der er også lidt godt til ganen.

Dato: 23. august 2018 kl. 19.00-21.00
Pris: 50 kr.
Adresse: Kaleko Mølle, Prices Havevej 38, Faaborg
Yderligere information: https://ohavsmuseet.dk/

Arrangement afholdes i forbindelse med årets særudstilling ”Danske Landskaber mellem fortid og fremtid”
Udstillingen er skabt i samarbejde mellem Øhavsmuseet Faaborg, Collective Impact og Institut of Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet.

Udstilling og aktiviteter er støttet af Realdania, Nordea-fonden, Udlodningsmidler til friluftsliv, 15. Juni Fonden og Collective Impact – Det åbne land som dobbelt ressource.