Foredragsrække om Viborg Naturpark – Københavns Universitet

Fremtidens landskaber > Nyheder > Foredragsrække om Vibo...

30. juni 2015

Foredragsrække om Viborg Naturpark

Sensommer 2015

I sensommeren 2015 afholder forskningsprojektet Fremtidens Landskaber, Viborg Kommune og Folkeuniversitetet en foredragsrække om kulturhistorien, naturen og friluftslivet i den kommende naturpark.

Foredragene er tænkt som debatarrangementer, hvor vi først får ekspertens bud på naturparkens værdier, potentialer og udfordringer, hvorefter vi går eller kører en tur ud i naturparkområdet, hvor vi kan debattere aftenens emne.

Titel på foredrag og oplægsholder Tid og sted Tilmeld
Historiske spor i Viborg naturpark
Tidl. museumsdirektør Henning Ringgaard Lauridsen
26. aug. 2015 kl. 17-19:30 Søndermølle Kultur- og Naturcenter, Vinkelvej 40, 8800 Viborg

Friluftsliv i Viborg Naturpark
Professor Frank Søndergaard Jensen, Københavns Universitet
8. sept. 2015 kl. 17-19:30 GIV-Huset, Gymnastik og Idrætshøjskolen, Vinkelvej 32, 8800 Viborg

Tilmeldingen er lukket

Naturen i Viborg Naturpark Biolog Rita Buttenschøn, Københavns Univeristet 30. sept. 2015 16:30-19.00 Klubhuset, Viborg Flyveklub, Vedsøvej 10, 8800 Viborg

Tilmeldingen er lukket

Arrangementerne er åbne for alle. Det er gratis at deltage, og der serveres lidt let forplejning. Tilmelding til de enkelte forelæsninger, skal ske via ovenstående links.

Kontakt Dorthe H. Lund på telefon: 35331697 eller per mail: dhl@ign.ku.dk, hvis du har spørgsmål til arrangementerne.